ویژگی های BPMS شبکه فردا- عناوین

ویژگی های BPMS شبکه فردا

استفاده از روش های علمی و بروز در حوزه مهندسی نرم افزار و نیروهای متخصص به منظور تولید BPMS شبکه فردا، این محصول را به یکی از برترین نرم افزارهای این حوزه تبدیل کرده است.

مقالات مدیریت فرآیند

null فرهنگ لغات سیستم مدیریت فرایند

فرهنگ BPMS


واژه‌نامه اصطلاحات و مفاهیم کاربردی سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار

مهندسی مجدد
مهندسی مجدد، باز مهندسی، طراحی مجدد، باز مهندسی فرآیند فعالیت و باز مهندسی مدیریت دولتی و معماری سازمانی عبارت های مشابه و الگوهای متعددی هستندكه زیر عنوان "مهندسی مجدد فرآیند فعالیت " (Hamer and chempy,1993) طرح شده اند این عنوان بر مدلی خاص تأكید ندارد؛ بلكه، "غیر بنیادی" مطرح است كه فناوری اطلاعات تأثیری عمده در این فرآیند دارد.
مهندسی مجدد شامل فرآیند برنامه ریزی مجدد و جامع، طراحی مجدد و موازی و پیاده سازی فرآیند های ادار ی ، ساختار سازمانی و سیستم اطلاعاتی پشتیبانی كننده به صورت مستقیم و غیرمستقیم است و در مواجهه با نیروهای برون سازمانی انجام می شود.
مهندسی مجدد را باید در پهنه ای تكاملی و همه جانبه در نظر گرفت . این مفهوم در برگیرنده چهار عنصر اصلی است: "استراتژی"، "ساختار سازمانی"، "فناوری اطلاعات" و "فرهنگ ".
در فرآیند مهندسی مجدد "مشتری" كانون توجه راتشكیل می دهد و تدوین استراتژی سازمان بر حسب رسالت ، چشم انداز و اهداف ، پیش نیاز انجام دادن آن است.  "بهبود فرآیند " پایین ترین رده و "دگرگون سازی یا تحول سازمانی" بالاترین حد فرآیند مهندسی مجدد به شمار می آیند.

چشم انداز
چشم انداز سازمانی به برنامه كلان بلند مدت و یك نیروی هدایت كننده گفته می شود كه سازمان با توجه به آن، فعالیت های خود را تنظیم می كند . چشم انداز در بر گیرنده دو عنصر فلسفة راهنما و هدف بنیادی سازمان است كه كل مجموعه باید به آن متعهد باشد.

استراتژی
استراتژی، فرآیند تشخیص، تعیین و اجرای فعالیتهایی است كه عملكرد بلندمدت سازمان را بسط می دهند. استراتژی با تعیین چشم اندازو مجموعه ای از هدفها تدوین می شود و به دنبال آن، زنجیرهای از عملیات به منظور دستیابی به آن اهداف استراتژیك شكل می گیرد . استراتژی یكی از عناصر بنیادی مهندسی مجدد به شمار می آید.

وظیفه
فعالیت منحصر به فردی است که در فرآیند وجود دارد.

زیر فرآیند
امکان توسعه سلسله مراتبی فرآیند ها را فراهم می کند. به طوری كه می تواند به اجزای کوچکتر (از طریق زیر فعالیت) تقسیم شود. معمولا زیر فرآیندهای یک فرآیند در ترسیم فرآیند، مشخص نیستند و تنها از طریق علامت"+" می توان به زیر فرآیند بودن آن پی برد اما در برخی از مواقع، زیر فرآیند به صورت بازشده نیز نمایش داده می شود.

رویداد
به پیشامدی که در طی یک فرآیند کسب وکار روی می دهد و بر جریان فرآیند تأثیر می گذارد را گویند و معمولا با نتایجی همراه هستند. آنها می توانند جریان را شروع، متوقف و یا موجب تغییر آن شوند. بر حسب زمان فرآیند، به سه دسته ابتدایی، میانی، پایانی تقسیم می شود.

میانگین (0 آرا)
افزودن نظرات